Mernda Junction Shopping Centre

The internal mall areas are coming together with the highlight feature being the leaf shaped skylight in the centre of the mall.

The outline of the shape is complete, however there are still some finishing touches that still need to be done including some LEDs and a timber veneer/ panneling. To compliment this skylight there are more ’leaves’ designed in the ceiling as well as some timber battening to help complete the look. The interior of the mall with the timber battens and leaf motifs is following the theme of the trees and timber on the outside of the development.

The organised chaos of the services co-ordination is under way at the moment and although not supposed to be a feature will add another element to the carpark soffit.

Project name: Mernda Junction Shopping Centre

Client: MJSC

Builder: Hacer

Cost: 35m

Location: Mernda, Victoria

Status: Construction